COLMENAR / CASA ERLINA € 400.000,--

5 bed · 3 bath · 315 M2 LIVING · 325 M2 PLOT GARAGE (356 M2)

Property reference: KT-0035

EN   Casa Erlina is a very spacious village house on the edge of Colmenar. The entrance is very imposing with beautiful stairs in the middle. From the living room you can access a terrace with an outdoor kitchen. The build in kitchen is supplied with an electric oven and a electric cooking plate. On the main floor are a bedroom and a bathroom. On the first floor are four bedrooms and two bathrooms. The biggest bedroom has an ensuite bathroom and a walk in closet. Two bedrooms have a big balcony.

Under the house is a garage of 356 m2. with two garage doors. There is a license to start a business in this garage.

Location: Casa Erlina is located in a nice neighbourhood at the edge of the village of Colmenar. From Colmenar it is about 30 minutes driving to Malaga.
 

NL Casa Erlina is een zeer ruim dorpshuis aan de rand van Colmenar. De entree is zeer imposant met een prachtige trap in het midden. Vanuit de zitkamer kom je op een enorm terras met buitenkeuken. De inbouwkeuken is van alle gemakken voorzien met o.a. een elektrische oven en elektrische kookplaat. Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken met een inpandige patio. Op de begane grond zijn verder een slaapkamer en een badkamer. 

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan één en-suite in de grootste slaapkamer. Deze slaapkamer heeft bovendien een inloopkast. Twee slaapkamers hebben een groot balkon. 

Onder het huis bevindt zich een garage van 356 m2. met twee garagedeuren. Er is een licentie aanwezig om in deze garage een bedrijf te beginnen. 

Locatie: Casa Erlina ligt in een mooie wijk aan de rand van het leuke dorp Colmenar. Vanaf Colmenar is het ongeveer een half uurtje rijden naar Malaga en de stranden.


FEATURES

Building year 2005

Central heating, wood fuelled

Water depot of 1000 liter

Warm water on gas

KENMERKEN

Bouwjaar 2005.

Centrale verwarming, hout gestookt.

Waterdepot van 1000 liter.

Warm water op gas