COLMENAR / CASA MAJA € 178.000,--

3 bed · 3 bath · 126 M2 LIVING · 91 M2 PLOT . GARAGE . POOL (COMMUNAL)

EN   House in an urbanization on the outskirts of Colmenar. Casa Maja has a lounge, kitchen and bathroom on the ground floor. On the first floor there are three bedrooms and two bathrooms, one of them is ensuite. The master bedroom has a walk-in closet. The swimming pool is communal. There is space for two cars in the garage of 60 m2. At the front of the house is a patio of 8.5 m2 and at the back a patio of 19.5 m2.

Location: house on the outskirts of Colmenar. It is about 25 km to Malaga and the beaches. There is a good bus service to Malaga.

NL  Huis met verdieping in een urbanisatie aan de rand van Colmenar. Casa Maja heeft een zitkamer, keuken en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan een ensuite. De master bedroom heeft een inloopkast. Het zwembad is gemeenschappelijk. In de garage van 60 m2 is plek voor twee autos. Aan de voorkant van het huis is een patio van 8,5 m2 en aan de achterkant een patio van 19,5 m2. 

Locatie: huis aan de rand van Colmenar. Naar Malaga en de stranden is het ongeveer 25 kilometer. Er is een goede busverbinding naar Malaga. 


FEATURES

House Type: terraced.

Year of construction: 2007.

Heating by built-in wood stove and two air conditioners.

Water depot of 800 liters.

Hot water: gas.

KENMERKEN

Type huis: rijtje.

Bouwjaar: 2007.

Verwarming door ingebouwde houtkachel en twee airco's.

Waterdepot van 800 liter. 

Warm water d.m.v. gas.