CANILLAS DE ACEITUNO / CASA MARTINE FROM € 500,-- A WEEK

3 bed · 2 bath · SWIMMINGPOOL · 

EN  This is a lovely holiday house! It has three bedrooms with double beds and two bathrooms. The kitchen is fully equipped. There is air conditioning (hot and cold) throughout the house. In the livingroom is a fireplace..Outside is a covered terrace with garden furniture and an outdoor kitchen with barbecue and bread oven. This house is a non-smoking house. 

Location: The house is on the border of Canillas de Aceituno and Sedella at Parque Natural Sierras de Tejeda. The view is of Canillas de Aceituno. The track to the house is 1.1. km.

Additional information: The following is present in the house: TV Vlaanderen, washingmachine and dryer, wood for the fireplace, sheets and towels and dishwasher. Hair dryer. Smoking is not allowed in Casa Martine.

NL   Wat een leuk vakantiehuis is dit! Het huis heeft drie slaapkamers met tweepersoons bedden en twee badkamers. De keuken is volledig ingericht. Er is airco (warm en koud) in het hele huis. Voor de wat koudere avonden is de open haard een uitkomst. 

Buiten is een overdekt terras met tuinmeubelen en een buitenkeuken met barbecue en broodoven. Eindeloos genieten dus!

Locatie: Het huis ligt op de grens Canillas de Aceituno  en Sedella bij Parque Natural Sierras de Tejeda. Het uitzicht is op Canillas de Aceituno. Het pad naar het huis toe is 1.1. km. lang.

Aanvullende informatie: Het volgende is aanwezig in het huis: TV Vlaanderen, wasmachine en droger, hout voor de open haard, lakens en handdoeken en vaatwasmachine. Haardroger. Roken is niet toegestaan in Casa Martine.


prices

January, February, March and April € 500, - per week.

May, June, September and October € 700, - per week.

July and August € 1000,-- per week.

November till 19 December € 500,-- per week.

19 December till Januari 3  € 750, - per week.

Cleaning: € 150, -. Deposit: € 250, -.

 

Prijzen

Januari, februari, maart en april: € 500,-- per week.

Mei, juni, september en oktober: € 700,-- per week.

Juli en augustus € 1000,-- per week.

November  - t/m 19 december € 500,-- per week.

19 december t/m 3 januari 2018: € 700,-- per week. 

Eindschoonmaak: € 150,--. Borg: € 250,--.