CASABERMEJA / CASA MARINA (RENTED)

4 bed · 2 bath · 200 M2 LIVING · 120 M2 PLOT · SWIMMINGPOOL 

EN   Detached house in small urbanization in Casabermeja. On the ground floor is a spacious living room with sitting and dining areas. Here is also a wood stove. There are two bedrooms, a separate toilet and a bathroom with a massage shower. The kitchen is equipped with an oven, induction hob, fridge-freezer, washing machine and dishwasher. On the first floor are two more bedrooms and a bathroom. One of the bedrooms has French doors to a spacious roof terrace. There is a terrace at the back of the house. Here is the swimming pool and the barbecue.

Location: Casa Marina is located in a small urbanization about one kilometer away from the nice village of Casabermeja. It is 16 kilometers to Malaga and the beaches. There is an excellent bus service to Malaga.

NL  Vrijstaand huis in kleine urbanisatie in Casabermeja. Op de begane grond zijn een ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte. Hier staat ook een houtkachel. Verder zijn er twee slaapkamers, apart toilet en een badkamer met massagedouche. De keuken is voorzien van een oven, inductie kookplaat, koel-vriescombinatie, wasmachine en afwasmachine. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers en een badkamer. Een van dee slaapkamers heeft openslaande deuren naar een ruim dakterras. Er is een ruim terras aan de achterkant van het huis. Hier ligt ook het zwembad. Bovendien is er een vaste barbecue. 

Locatie: Casa Marina ligt in een kleine urbanisatie op ongeveer een kilometer afstand van het leuke dorp Casabermeja. Naar Malaga en de stranden is het 16 kilometer. Er is een uitstekende busverbinding naar Malaga.


FEATURES

This house can be rented furnished and unfurnished. There is air conditioning throughout the house. Hot water: electric

KENMERKEN

Dit huis kan gemeubileerd en ongemeubileerd gehuurd worden. In het hele huis is airco. Warm water d.m.v. boiler.