COLMENAR / CASA TULIA € 189.000,--

3 bed · 2 bath · 133 M2 LIVING · 180 M2 PLOT · communual SWIMMINGPOOL

EN   Magnificent village house in Colmenar. This property is finished to perfection with the best materials.The house is situated at the outskirts of the village and has mountain views. The sitting room has a separate sitting area and dining area. There are three bedrooms and two bathrooms, one en-suite. The beautiful kitchen is fully equipped: electric oven, electric hob, dishwasher and fridge. In the sitting room is a cozy wood stove for the colder days of the year. Two bedrooms have balconies. Under the house is a garage for three cars. The garden at the back of the house is easy to maintain. The large swimming pool and paddle tennis court are communual. In case of sale all the furniture will remain in the house.

This is a perfect home for permanent residence, but can also be an excellent holiday home.

Location: Casa Tulia is on the edge of Colmenar. To Malaga and the beaches it is about half an hour.

NL   Prachtige dorpswoning in Colmenar. Dit huis is tot in de puntjes afgewerkt met de beste materialen, hier kun je zo in trekken! Het huis ligt in de buitenwijken en heeft uitzicht op de bergen. De zitkamer heeft een apart zit- en eetgedeelte. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één en-suite. De schitterende keuken is van alle gemakken voorzien: elektrische oven, elektrische kookplaat, afwasmachine en koelkast. In de zitkamer is een gezellig houtkachel voor de iets koudere dagen van het jaar. Twee slaapkamers hebben een balkon. Onder het huis is een garage met plaats voor drie auto's. Hier staat ook de wasmachine. Het tuintje aan de achterkant van het huis is gemakkelijk te onderhouden. Het grote zwembad en de paddlebaan zijn gemeenschappelijk. Bij verkoop blijft alle meubilair en de keukeninrichting in het huis achter.

Dit is een perfect huis voor permanente bewoning, maar kan ook uitstekend dienst doen als vakantiehuis. 

Locatie: Casa Tulia ligt aan de rand van Colmenar. Naar Malaga en de stranden is het ongeveer een half uur rijden.


FEATURES

Fitted wardrobes in all bedrooms · hot water: electric · AC in the lounge and main bedroom · built in 2005.

KENMERKEN

Vaste kasten in alle slaapkamers. Warm water d.m.v. boiler. Airco in de zitkamer en de grootste slaapkamer. Bouwjaar 2005.